maanantai 12. elokuuta 2013

Valokuvauksesta

Kamerani on Sony a 77 ja Sony a 700 sekä Konica Minolta Dynax 7 D. Ne ovat digijärjestelmäkameroita. Lisäksi on liuta filmikameroita. Digikameroilla nykyisin teen valokuvateoksia ja pikaluonnoksia stuccoon ja muita kuvia. Luontokuva kiinnostaa ja kaikki mikä näyttää silmästä kivalta.

Ensimmäisen kamerani sain coca-cola pullon korkeilla. Se oli Agfa Iso-Rapid 1F. Se oli hirveän hyvä kamera olevinaan. Tästä se alkoi ja siitä on kauan. Kamerani ovat ajan saatossa muuttuneet järjestelmäkameroiksi ja nykyään digijärjestelmäkameroiksi.

Näillä otetuista kuvista teen sekä stuccoja että valokuvateoksia. Valokuvia, stuccoja ja valokuvateoksia myyn kaikille jotka vaan haluaa. Tervetuloa. Näyttelyitä pidän aina silloin tällöin.

Minulla on monenlaisia valokuvia esimerkiksi: auringonlaskuja, pilviä, kukkia, Kolin maisema, Hyvinkäältä paljon, Hyvinkään ympäristöstä, Kytäjältä Joutsenia, elikkä kaikkea mikä näyttää silmästä hyvältä. Filmikameran aikana kertyi diakuvia paljon. 

Kerran Hyvinkäällä istuin ystävän kanssa olohuoneessani. Kohinaa rupesi kuulumaan ja ryntäsin parvekkeelle katsomaan, mikä siellä kohisee. Iso kuumailmapallo peitti yks kaks näköalan. Onneksi kamera oli lähellä, otin äkkiä kuvan. Asuin kolmannessa kerroksessa. Kuva on Hyvinkään Aamupostissa vielä nykyäänkin jossain mainoksessa esillä. 

Näillä sitä on kuvattu

www.artorbmattila.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti